Vänner till Patwic

Tack vare våra sponsorer och partners är det möjligt för oss att ge ungdomar chansen att lära sig att skapa mjukvara.
Här tar vi chansen att tacka de partners som delar vår vision.

Tillsammans kan vi göra skillnad för hundratals ungdomar i Sverige!

Alla vi på PATWIC är mycket stolta över det erkännande som visas vår verksamhet och vi strävar efter att motsvara förtroendet som visas oss av alla på Vattenhallen. Tack.

Monica berättar: ‘Samarbetet med PATWIC innebär att vi nu kan erbjuda kvällsaktiviteter för de ungdomar som vill lära sig ännu mer. Vi ser fram emot samarbetet och vi tror att vi tillsammans kan lära oss ännu mer om hur kunskap i programmering kan spridas. Vattenhallen och LTH kommer att bidra med en kvinnlig LTH-student som handledare samt att vi kommer att arrangera studiebesök för deltagarna till spännande platser på universitetet.’.

Vattenhallen Science CenterMonica Almqvist, föreståndarehttp://www.vattenhallen.lth.se

Robotics Group Inc är utbildningspartner till Patwic. Teamet bakom RGI har 30 års erfarenhet av robotutveckling för forskning inom artificiell intelligens och rymdteknologi och räknar NASA till sina kunder. Tillsammans med grundare Victor Bonilla som tidigare var med och utvecklade LEGO Mindstorm tar  vi fram robotar och tillhörande utbildning för våra elever. En perfekt partner till Patwic.

Robotics Group Inc

Kunskapsskolan

Då Patwic startade upp verksamheten var Kunskapsskolan först med att bjuda in oss att programmera med skolans elever. Sedan dess har vårt samarbete bara fördjupats och vi ser fram emot att etablera flera Patwic akademier runt om i Sverige tillsammans.

Kunskapsskolan

Malmö stad har tecknat samarbetsavtal med Patwic för att vi tillsammans ska finna platser och finansierng för att kunna ge ungdomar i hela Malmö chansen att programmera. Malmö är en av världens ledande städer för innovation och entreprenörsskap och vi på Patwic ser fantastiska möjligheter att bidra till att ytterligare stärka den trenden. Vår första gemensamma akademi startar vecka 9 2014 på Värner Rydenskolan. Tack Malmö Stad. Var öppnar vi nästa akademi?

Malmö Stad

Malmö Yrkeshögskola ligger rakt  i framkant för utvecklingen av utbildningar för vuxna. Skolan är mycket lyhörd för hur ny teknologi och förändrade samhällsbehov skapar möjligheter till jobb och affärsmöjligheter för människor som vill ta chansen att hoppa på den explosionsartade utvecklingen av den revolution som startade med Internet. Patwic och http://yrk.es ser att programmering och utveckling av tjänster är något som angår alla. Självklart vill vi samarbeta.

Malmö Yrkeshögskola

Vill ni också vara med och göra något fantastiskt för Sveriges ungdomar?.

Det finns flera sätt att hjälpa Patwic, skicka ett mail till oss så berättar vi mer.

Stickybit